Autopilot

Windows Autopilot is een verzameling van technieken die gebruikt worden om nieuwe apparaten te installeren en vooraf te configureren. Op deze manier zijn ze klaar om productief in gebruik te nemen. TwentyNice, gevestigd in Utrecht, biedt u graag ondersteuning bij het implementeren van deze oplossing. Door onze expertise en kennis weten wij u als geen ander te helpen.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Stel apparaten in met Autopilot

Met deze UEM-oplossing kunt u apparaten opnieuw installeren, gebruiken en herstellen. Deze oplossing vereenvoudigt het gebruik van Windows-apparaten, voor zowel IT als eindgebruikers. Dit geldt vanaf het implementeren tot het einde van het gebruik. De Autopilot maximaliseert het gebruiksgemak en vermindert de infrastructuur die nodig is voor het onderhoud aan apparaten. U kunt de Windows Autopilot implementeren in verschillende systemen, bijvoorbeeld:

Door de voordelen die deze techniek met zich meebrengt, is het een veelgebruikte EMM-oplossing.

Informeer naar de mogelijkheden rondom deze beheeroplossing

Heeft u een Windows 10- of 11 systeem? Dan kunt u gebruikmaken van de Windows Autopilot. Dit is een technologie waarmee u apparaten kunt installeren en herstellen. Bent u benieuwd of dit een passende oplossing voor u? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag naar uw specifieke situatie.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice