BBM Enterprise

BBM Enterprise, oftewel BlackBerry Messenger Enterprise, kunt u als zakelijke communicatie laten implementeren. De BBMe, oftewel Managed Security Provider, is een veilig platform voor alle zakelijke gebruikers. Deze ideale tool werkt op zowel mobiel als web, via meerdere apparaten. U kunt dit platform door de specialisten van TwentyNice uit Utrecht op professionele wijze laten installeren. Wij zijn immers Platinum partner en Managed Security Service Provider (MSSP) van BlackBerry.
  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

BBM Enterprise in zakelijk gebruik

Bij TwentyNice zijn we er om een EMM-oplossing die bij uw organisatie past te ontwerpen, implementeren en te beheren. BBMe is het veilige instant messaging-platform voor zakelijk gebruik. BBMe werkt op Android-, iOS-, Windows- en macOS-apparaten. Naast instant messaging biedt het ook conference en archivering mogelijkheden. Sinds BlackBerry de BBMe-oplossing als zakelijke applicatie aanbiedt, ondersteunen wij het als Managed Security Service Provider (MSSP). Wij zien het gebruik van consumenten instant messaging oplossingen in zakelijke omgevingen ontzettend veel voorkomen. Vaak omdat er geen alternatief is. Met BBMe bieden we dit alternatief wel.

Wat maakt de BlackBerry Enterprise uniek?

BBMe kan gebruikt worden op vijf apparaten tegelijkertijd. De gebruiker weet altijd met wie hij communiceert door het uitnodiging en acceptatie proces. BBMe biedt de mogelijkheid om chatberichten te archiveren. BBMe gaat binnen bepaalde sectoren een steeds grotere rol spelen. Wanneer gezamenlijk aan een project gewerkt wordt binnen verschillende organisaties, kan BBMe doormiddel van Org Connect zorgen dat medewerkers met elkaar kunnen communiceren. Dit geldt zowel één op één, als in groepen.

Managed Security Service Provider BBMe

TwentyNice is de enige BBMe MSSP aanbieder in de BeNeLux. Wilt u niet nog een product beheren voor deze specifieke usecase? Wij bieden de oplossing. Als MSSP beheren wij de omgeving terwijl uw medewerkers gebruik maken van alle mogelijkheden met BBMe. BlackBerry Messenger Enterprise, ook wel BBM Enterprise genoemd, is een oplossing die beveiligde tekst, spraak, video en groepschat op elk apparaat mogelijk maakt. Als u graag zakelijke communicatie wilt implementeren, is BlackBerry Messenger Enterprise de ideale tool. Het werkt op zowel mobiel als web, via meerdere apparaten. Bij ons kunt u terecht voor het de implementatie en het beheer van UEM-oplossingen. BBMe is slechts een voorbeeld van een platform waarvoor wij Managed Security Service Provider zijn.

Schakel ons in voor de implementatie van BBMe MSSP

Wilt u ook graag uw bedrijfsdata laten beheren en beveiligen op uw apparaten? Dan helpen we u graag met het ontwerp en de implementatie van verschillende oplossingen, zoals BMM Enterprise, oftewel BlackBerry Messenger Enterprise. Wij zijn gespecialiseerd in BlackBerry UEM. Schakel ons meteen in voor een van onze dienstverleningen!

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice