CylanceEDGE

CylanceEDGE maakt het mogelijk om als organisatie of bedrijf een Zero Trust Access-beleid te voeren met veilige toegang tot elke applicatie vanaf elke locatie. Bij TwentyNice uit Utrecht kunt u terecht om deze mobiliteitsoplossing op een professionele wijze te laten implementeren en beheren.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Wat is CylanceEDGE?

De UEM-oplossing CylanceEDGE biedt altijd en overal veilige toegang tot apps terwijl uw gebruikers beschermd worden en de gegevens van uw bedrijf beveiligd worden. Cylance detecteert netwerkafwijkingen om zo bedreigingen vroegtijdig te stoppen. Het voorkomt dat bedreigingsfactoren gegevens en toepassingen in gevaar brengen. Daarnaast voorkomt het dat gebruikers toegang krijgen tot mogelijke schadelijke websites. Met CylanceENDPOINT tilt u de beveiliging van uw BlackBerry-toestel naar een hoger niveau. U kunt de installatie van deze EMM-oplossing met een gerust aan onze specialisten overlaten.

Beveilig uw bedrijf met goede mobiliteitsoplossingen

Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar een goede mobiliteitsoplossing? Dan is TwentyNice het bedrijf voor u. Wij hebben ruime ervaring met onder andere het implementeren en beheren van CylanceEDGE. Neem contact met ons op als u interesse heeft om dit systeem te laten installeren om zo de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice