Intune

Bij TwentyNice, gevestigd in Utrecht, zit u op de goede plek voor Intune. Dit is dé oplossing van Microsoft voor het moderne werken. Met deze oplossing beheert u iOS-, Android- en Windows-apparaten gemakkelijk binnen één omgeving. Wij zijn graag uw betrouwbare partner als het gaat om beheer en implementatie.
  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Hoe werkt Intune?

Intune heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardige UEM-oplossing. Door de integratie met andere Microsoft-producten die over EMS-integratie beschikken, zoals Configuration Manager, Defender, Microsoft 365 en Windows Autopilot, is de overgang naar Intune voor het beheren en beveiligen van mobiele apparaten voor organisaties vaak een logische stap. De integraties met andere Microsoft-apps maakt Intune binnen een Microsoft omgeving een zeer waardevolle toevoeging. Het is een Cloud-based oplossing waarbij de focus qua integratie ook op andere Cloud-oplossingen ligt. Deze EMM-oplossing past binnen de ‘Microsoft tenzij’-strategie.

Laat de implementatie van deze oplossing over aan onze specialisten

Schakel de specialisten van TwentyNice in voor het implementeren en het beheren van Intune. Wij hebben binnen het partnerprogramma van Microsoft de status Solution Partner Modern Work. Ons bedrijf is graag uw betrouwbare en professionele partner. Neem contact op met ons bedrijf als u interesse heeft in een van onze diensten of producten.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice