iOS User Enrollment

Apple heeft met de komst van iOS User Enrollment, nu onderdeel van Apple Business Manager, grote stappen gemaakt om het uitrolproces te vereenvoudigen voor zakelijk aangekochte iOS-apparaten. De specialisten van TwentyNice uit Utrecht adviseren u graag bij al uw vraagstukken omtrent deze uitrolmethode.
  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Wat onderscheidt iOS User Enrollment en sluit dit aan op de wensen binnen uw organisatie?

iOS User Enrollment beperkt de mogelijkheden die een UEM-oplossing heeft voor het beheren van het apparaat. Dit maakt dit enrollmentprogramma geschikt voor onder andere het BYOD-scenario. Door het gebruik van iOS User Enrollment kan de UEM-oplossing geen apparaatspecifieke informatie inzien, zoals het serienummer, de universal device identifier (UDID), IMEI of het mac-adres. Het apparaat krijgt een geanonimiseerd nummer dat blijft bestaan gedurende de enrollmentperiode binnen een EMM-oplossing. Met iOS User Enrollment ziet de UEM enkel de apps die beheerd worden en uitgerold worden door de organisatie, privé-apps zijn niet zichtbaar. Het is ook niet meer mogelijk om het wachtwoord op afstand te wijzigen, het apparaat te locken of te wissen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de acties die Apple met iOS User Enrollment heeft ondernomen om de privacy van de gebruiker te waarborgen.

Plan een afspraak omtrent de mogelijkheden die iOS aanbiedt

TwentyNice specialiseert zich in alles omtrent iOS. Door onze kennis en expertise kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Dit geldt ook voor XDR en al onze andere diensten. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen met onze specialisten. Bel hiervoor naar +31(0)20-8201846.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice