Ivanti for Neurons MDM

Ivanti heeft een zeer divers productenportfolio dat nu steeds meer samenkomt met de visie van Ivanti for Neurons MDM premium; Find, Heal, Protect, elk apparaat en overal. Bij TwentyNice, gevestigd in Utrecht, zijn we gespecialiseerd in de integratie van deze mobiliteitsoplossing.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

De integratie van Ivanti for Neurons MDM premium

Ivanti heeft in 2020 MobileIron overgenomen om haar productenportfolio op het gebied van UEM te verstevigen. Ivanti Neurons for MDM premium is een complete UEM-oplossing waarbij alle integraties met enrollmentprogramma’s mogelijk zijn, zoals:

Het brede productenaanbod vanuit Ivanti biedt klanten de kans meerdere oplossingen bij één leverancier af te nemen. Bijna alle grotere organisaties gebruiken wel een product van Ivanti. Bij uitbreiding van Ivanti-producten binnen organisaties is er voordeel te behalen door de integratiemogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden die Ivanti aanbiedt

TwentyNice is trots op de hoogste partnerstatus binnen het Ivanti-partnerlandschap; Premier. Vanuit ons bedrijf focussen wij op het UEM-en EMM-gedeelte van Ivanti Neurons for MDM premium. Neem contact met ons op als u de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie wilt bespreken. Wij helpen u graag met het implementeren en beheren van deze oplossingen binnen mobiliteit.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice