KME

Bij TwentyNice uit Utrecht zit u goed voor de installatie van KME. Deze afkorting staat voor Knox Mobile Enrollment en is beschikbaar voor Samsung-apparaten met Android OS Lollipop of hoger. De specialisten van ons bedrijf informeren u graag over de beveiligingsfunctie van dit programma.
  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Wat houdt KME in?

Wij leveren steeds uitgebreidere en complexere EMM-oplossingen. Een van deze OS specifieke oplossingen is KME. Bij dit programma wordt er een koppeling gemaakt tussen het KME-portal en uw UEM-oplossing. Als een apparaat wordt aangezet, maakt deze contact met Samsung en vervolgens de oplossing. Daarna wordt de configuratie gepushed naar het KME-apparaat. De standaard uitrolschermen zijn aan te passen. Ook zijn de ongewenste setup-stappen, zoals accountregistraties, over te slaan. De inzet van KME vereenvoudigt het leven van de eindgebruiker én beheerder.

Schakel ons in voor het installeren van dit programma

KME is een programma dat u kunt laten implementeren door de specialisten van TwentyNice. Dit programma is er voor zowel de beheerder als de eindgebruiker. Met dit programma zorgt u voor de veiligheid van uw bestanden. Heeft u interesse om dit programma door onze specialisten te laten installeren? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice