Knox Manage

Knox Manage is een beheeroplossing voor zowel Android-toestellen als andere apparaten. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om telefoons en tablets op afstand te vergrendelen en resetten. Met Knox Manage heeft u controle over de digitale werkomgeving. Als Managed security service provider (MSSP) kunnen wij u helpen met het implementeren en beheren van Knox Manage van Samsung.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Knox Manage MSSP is een door Samsung ontwikkelde oplossing

Samsung heeft haar eigen UEM-oplossing op de markt gebracht, namelijk Knox Manage. De mogelijkheden van Knox Manage zijn enorm, dit is dan ook de reden dat wij als managed service provider deze EMM-oplossing in onze portfolio hebben opgenomen. Wij lopen geregeld tegen specifieke usecases aan, bijvoorbeeld in zorgomgevingen voor VOS/MOS-toestellen waar we net niet kunnen bereiken wat we willen op apparaten met de standaard UEM-oplossing.

Wat zijn unieke punten van Samsung Manage?

Knox Manage biedt meer functionaliteiten op apparaten van Samsung dan andere oplossingen die wij aanbieden als MSSP. Updates van OS en de meeste applicaties kunnen in combinatie met Knox E-FOTA en Knox Service Plugin (KSP) beheerd worden. TwentyNice is als MSSP aanbieder van Knox Manage aanbieder. Wilt u niet nog een product beheren voor specifieke usecases? Wij beheren als MSSP de Knox Manage omgeving, zodat uw medewerkers zorgeloos aan de slag kunnen op hun laptops, tablets en andere apparaten van Samsung.

De voordelen van Knox

Knox Manage is geschikt voor elke onderneming met een veiligheidsbeleid. Knox is een totaalbeheeroplossing, want alles zit ingebouwd binnen één beveiligingssysteem. Bij ons als uw Managed Security Service MSSP staat veiligheid altijd voorop. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de gegevens van uw bedrijf.

Profiteer van de voordelen van Knox

Als zakelijke gebruiker kunt u gebruik maken van Knox Manage voor toestellen van Samsung of andere merken via ons als uw MSSP. Met Knox Manage profiteert u van een goed werkend beveiligingssysteem. Als u interesse heeft in deze mobiliteitsoplossing of andere producten die wij aanbieden als MSSP, neemt u eenvoudig contact met ons op via info@TwentyNice.com.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice