MobiControl

MobiControl stelt bedrijven in staat om elk mobiel apparaat veilig te beheren gedurende de gehele levenscyclus. Het zorgt voor de controle van alle aspecten van zakelijke mobiliteit, houdt fysieke verplaatsing bij en beheert applicaties. De specialisten van TwentyNice uit Utrecht vertellen u graag meer.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

De voordelen van SOTI MobiControl

Een van de EMM-oplossingen die TwentyNice aanbiedt, is MobiControl. Dit systeem brengt heel wat voordelen met zich mee. Het fijne is dat u al uw mobiele toestellen centraal kunt beheren aan de hand van één software-oplossing. U controleert centraal wat gebruikers met hun mobiele toestellen kunnen. Daarnaast zijn software en instellingen bij deze UEM-oplossing op een gemakkelijke manier te beheren. TwentyNice ondersteunt niet alleen MobiControl, maar ook andere oplossingen van SOTI, zoals:

Bij ons bent u altijd verzekerd van de best werkende mobiliteitsoplossingen om uw bedrijfsgegevens te kunnen beheren en beveiligen.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden

Als u benieuwd bent naar de verdere mogelijkheden van MobiControl voor uw bedrijf, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag meer informatie als u hier behoefte aan heeft. Door onze ervaring weten we u altijd aan de juiste oplossing te helpen.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice