SOTI XSight

SOTI XSight biedt ondersteunings- en beheertools die noodzakelijk zijn om problemen met mobiele apparaten op een snelle manier te kunnen oplossen. Ook biedt het analytische inzichten, zodat u beslissingen kunt nemen over de mobiele strategie van uw bedrijf. De specialisten van TwentyNice uit Utrecht vertellen u graag meer.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

SOTI XSight is een tool voor zakelijke gebruikers

Wanneer er mobiele apparaten uitvallen, zorgt SOTI XSight er als UEM-oplossing voor dat de apparaten snel en bij de eerste oproep weer aan de slag kunnen. SOTI XSight is in integratie met SOTI MobiControl en maakt een snelle oplossing voor problemen met apps en mobiele apparaten op een eenvoudige manier mogelijk. Door gebruik te maken van SOTI, kunnen IT-beheerders de prestaties verbeteren en de bedrijfskosten van mobiele activiteiten verlagen. Dit is natuurlijk erg voordelig voor u als zakelijke gebruiker. Profiteer daarom van de voordelen die deze EMM-oplossing met zich meebrengt.

Ontdek de voordelen als zakelijke gebruikers

SOTI XSight brengt verschillende voordelen met zich mee. Problemen met apparaten kunnen gemakkelijk worden opgelost. Wilt u deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. Als ervaren specialist in mobiliteitsoplossingen kunnen wij u gegarandeerd helpen aan een geschikte oplossing voor uw bedrijf of organisatie.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice