Windows 11 management

Heeft u Windows 11 als besturingssysteem en wilt u weten hoe u het management hiervan het beste kunt aanpakken? Dan staan wij bij TwentyNice uit Utrecht graag voor u klaar. Wij ontwerpen en implementeren dit graag binnen uw bedrijf, zodat de bedrijfscommunicatie veilig en beter verloopt.
  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Oplossingen die samenwerken met uw Windows 11 management

TwentyNice biedt derdelijns support aan organisaties. We ontwerpen, implementeren en beheren EMM-oplossingen voor uw bedrijf. U kiest zelf of u graag enkel de bedrijfsdata wilt laten beheren of het hele device. Afhankelijk van uw besturingssysteem kijken we wat de beste oplossingen zijn. Wij zijn er voor zakelijke mobiele beveiliging en tevens zorgen we voor de juiste support en beheer en geven we u advies en technische trainingen. Werkt u met Windows 11 management? Dan zijn er verschillende enrollmentprogramma’s die we bij u kunnen implementeren. Een van de vele mogelijkheden is Mobicontrol.

Laat ons uw organisatie ondersteunen met de juiste oplossingen

Wilt u ons graag het management van Windows 11 laten uitvoeren en een goede oplossing laten implementeren? Dan zit u bij ons helemaal op de juiste plek. Door onze expertise en ervaring zijn wij de betrouwbare partner waar u naar op zoek bent. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice