Cylance

Bij TwentyNice, gevestigd in Utrecht, kunt u terecht voor Cylance. Deze technologie ondersteunt de cyberbeveiliging van BlackBerry. Het biedt u beveiliging die proactief gevaar detecteert, cyberaanvallen voorkomt en data van uw organisatie beschermt.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

De technologie Cylance

Cylance is een technologie die de veiligheid van BlackBerry naar een hoger niveau tilt. CylanceENDPOINT zorgt voor een betere beveiliging van de digitale omgeving. Met minimale interventie worden cyberaanvallen geïdentificeerd en voorkomen, voordat er schade aangericht kan worden. Dit in combinatie met het minimaal gebruik van resources op het apparaat. CylanceEDGE maakt het mogelijk om als organisatie een Zero Trust Access-beleid te voeren met veilige toegang tot elke applicatie vanaf elke locatie. Cylance is pionier als het gaat om alles rondom cyberbeveiliging. Laat daarom deze UEM-oplossing binnen uw bedrijf of organisatie implementeren.

Maak gebruik van dit beveiligingssysteem voor een goede beveiliging

Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar een EMM-oplossing? Dan is TwentyNice graag uw betrouwbare en professionele partner. Als ervaren bedrijf kunnen onze specialisten Cylance voor u implementeren en beheren. Neem contact met ons op als u interesse heeft in deze technologie om zo uw bedrijf te voorzien van goede bescherming tegen cyberaanvallen.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice