Diensten

Het ontwerpen, implementeren en beheren van een EMM/UEM oplossing die bij uw organisatie past is vaak minder eenvoudig dan wordt gedacht.

Wanneer u nog niet over een EMM/UEM oplossing beschikt, begint dit met vragen als; welke devices wilt u toelaten en beheren? Beheert en beveiligt u enkel de bedrijfsdata of wordt de voorkeur gegeven aan het beheren van het gehele device? Wat te doen met bijvoorbeeld Windows10, macOS en Chrome OS? En niet onbelangrijk, wat voor kostenplaatje hangt hieraan?

Wanneer u een EMM/UEM omgeving heeft draaien spelen er andere vraagstukken zoals; haalt u het maximale uit de omgeving? Sluit de gekozen oplossing nog aan bij de wensen van uw organisatie? Wilt u nieuwe features implementeren? Wilt u het beheer van de omgeving uit handen geven?Maar ook aanpassen op recente ontwikkelingen, bent u klaar om Android Enterprise te ondersteunen, wat te doen met iPadOS, wel of niet Windows devices via UEM oplossing ondersteunen?

TwentyNice ondersteunt u bij het selecteren van de juiste EMM/UEM oplossing, de implementatie en daarna support en beheer. Daarnaast geven wij technische trainingen voor system administrators.

TwentyNice beschikt over consultants met kennis van de platformen: BlackBerry, IBM MaaS360, Microsoft Intune, MobileIron en VMware Workspace ONE (Airwatch).

Consultancy

TwentyNice beschikt over consultants met kennis van de platformen: Intune, Workspace ONE, BlackBerry, Knox Manage, Soti en Ivanti Endpoint Manager Mobile (MobileIron)

Implementatie

Tijdens de implementatie wordt er nauw samengewerkt met de systeembeheerders van de klant. Zo wordt er direct kennis opgebouwd van de nieuwe omgeving. 

LEES MEER

Support

Wij zorgen ervoor dat uw system administrators altijd een back-up hebben om problemen naar te kunnen escaleren.

Beheer

Wilt u uw EMM/UEM omgeving bij een betrouwbare partner beleggen? TwentyNice kan hiermee helpen.

Training

De technische trainingen van TwentyNice worden op maat gemaakt voor uw organisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Contact opnemen

TwentyNice