Support

Na de implementatie en overgang naar productie kunnen systeembeheerders terecht bij de Enterprise Mobility Engineers van TwentyNice met vragen en problemen. Dit faciliteren wij doormiddel van derdelijns support contracten.
Support desk

Wij hebben ervoor gekozen om de support desk te laten bemannen door de consultants die ook implementaties verzorgen. Iedere consultant van TwentyNice heeft dus regelmatig een support dag. Dit zorgt ervoor dat u direct een medewerker met kennis van zaken tot uw beschikking heeft en de doorlooptijd van cases houden we hierdoor zo kort mogelijk.

Proactieve informatie

Binnen de support contracten verstrekken wij pro actieve informatie aan onze klanten. De informatie varieert van nieuwe features welke in onze ogen relevant zijn, maar ook security issues of andere uitdagingen waar meerdere klanten tegenaan lopen.

Verschillende support vormen

Derdelijns support wordt aangeboden in 3 vormen; uur-factuur, strippenkaart support met werkdagen of 24*7 SLA en onbeperkt support. Welke vorm van support het meest geschikt is hangt af van meerdere factoren. Dit bepalen wij altijd in overleg met onze klanten.

Implementatie

Wij zorgen ervoor dat alles wordt gedocumenteerd en dat uw systeembeheerders een hands-on training krijgen.

Beheer

Wilt u uw EMM/UEM omgeving bij een betrouwbare partner beleggen? TwentyNice kan hiermee helpen.

Consultancy

TwentyNice beschikt over consultants met kennis van de platformen: BlackBerry, IBM MaaS360 en nog meer.

Training

De technische trainingen van TwentyNice worden op maat gemaakt voor uw organisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Contact opnemen

TwentyNice