Implementatie

Om een UEM oplossing succesvol te implementeren doorlopen wij de volgende stappen met onze klanten;
Inventarisatie
De inventarisatie bestaat uit doornemen van de wensen en eisen vanuit de organisatie. Daarnaast kijken onze engineers naar de huidige infrastructuur en hoe dit integreert met de UEM oplossing. Hierbij wordt o.a. gekeken naar aanverwante oplossingen zoals bijvoorbeeld Conditional Access, Third party VPN’s en 2FA. De nieuwste ontwikkelingen worden doorgenomen en ook de technische onmogelijkheden worden uitgelegd. Zo begint uw organisatie met realistische verwachtingen aan de POC.
Inrichting POC
Tijdens de POC richten we een zo compleet mogelijke UEM omgeving in. Dit betekent dat we ook enrollment programma’ zoals Autopilot, ZTE, DEP en KME meenemen. De vooraf bepaalde profielen / use cases worden ingericht en de UEM oplossing kan getest worden vanaf de uitrol van een nieuw device tot aan het verwijderen van alle data bij uitdiensttreding.
POC naar Productie
Na een succesvolle test met verschillende eindgebruikers optimaliseren wij de UEM omgeving voor productie. De omgeving wordt gedocumenteerd en de systeembeheerders krijgen een hands-on training. Daarna kan de uitrol van devices of migratie beginnen.

Support

Wij zorgen ervoor dat uw system administrators altijd een back-up hebben om problemen naar te kunnen escaleren.

Beheer

Wilt u uw EMM/UEM omgeving bij een betrouwbare partner beleggen? Dahvo kan hiermee helpen.

Consultancy

TwentyNice beschikt over consultants met kennis van de platformen: BlackBerry, IBM MaaS360 en nog meer.

Training

De technische trainingen van TwentyNice worden op maat gemaakt voor uw organisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Contact opnemen

TwentyNice