Beheer

De laatste jaren groeit het verzoek van onze klanten voor ondersteuning bij het beheer van de UEM omgeving. Het beheren en verbeteren van UEM omgevingen wordt steeds complexer, daarnaast is het vinden van geschikte medewerkers steeds lastiger door de krapte op de arbeidsmarkt. TwentyNice heeft hier verschillende mogelijkheden voor.

Reguliere ondersteuning bij beheer

De ideale oplossing voor organisaties die kennis in eigen huis willen houden maar ondersteuning zoeken voor de doorontwikkeling, beheertaken en de complexe UEM uitdagingen. Bij deze vorm van ondersteuning zit de kracht in de samenwerking. Vanuit TwentyNice komt de kennis over UEM en vanuit de klant de sector specifieke usecases en wensen. Door de combinatie van kennis wordt de UEM oplossing op een zeer efficiƫnte manier optimaal ondersteund en beheerd.

Beheer van gehele omgeving

Bij TwentyNice hebben wij bewust gekozen voor de focus op een deelgebied van IT. Dit omdat het UEM speelveld enorm snel verandert mede door de afhankelijkheden van OS producenten. Als u het maximale uit uw UEM omgeving wilt halen en het beheer hiervan niet zelf wilt uitvoeren, bent u bij ons aan het juiste adres.

MSSP Managed Security Service Provider

Een beperkt aantal BBMe gebruikers binnen uw organisatie of een select aantal productie devices die met KNOX Manage net wat meer kunnen? Dan is MSSP de oplossing, geen extra resources nodig vanuit uw organisatie en wel de dienst kunnen aanbieden. De omgeving draait in onze Multi tenant Cloud en het beheer en support wordt volledig door ons verzorgd.

Implementatie

Wij zorgen ervoor dat alles wordt gedocumenteerd en dat uw systeembeheerders een hands-on training krijgen.

Support

Wij zorgen ervoor dat uw system administrators altijd een back-up hebben om problemen naar te kunnen escaleren.

Consultancy

TwentyNice beschikt over consultants met kennis van de platformen: BlackBerry, IBM MaaS360 en nog meer.

Training

De technische trainingen van TwentyNice worden op maat gemaakt voor uw organisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Contact opnemen

TwentyNice