Enrollmentprogramma’s

Met enrollmentprogramma’s maakt u het beheer en de beveiliging van uw apparaten gemakkelijker. TwentyNice uit Utrecht ondersteunt haar klanten uit de BeNeLux bij het selecteren, de implementatie en de support van een UEM-oplossing voor het beheren en beveiligen van smartphones en laptops. Deze oplossingen bieden vele voordelen voor zowel de eindgebruiker als beheerder van uw organisatie.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Zakelijke enrollmentprogramma’s en UEM-oplossingen

De mogelijkheden en usecases voor enrollmentprogramma’s en UEM worden steeds uitgebreider en complexer. Denk aan UEM in combinatie met OS-specifieke oplossingen, zoals:

Denk ook aan toenemende cybersecurity dreigingen en het belang van veilige toegang tot bedrijfsresources vanaf elk device op elke locatie. Als u een partij zoekt met een onafhankelijke aanpak en een duidelijk verhaal over wat technisch wat mogelijk is en wat niet, dan zit u bij ons op de juiste plek. Wij zijn een onafhankelijke specialist in de UEM-markt voor de implementatie van een UEM-oplossing. Dit doen wij onder andere voor Cylance en KNOX Manage.

Maak gebruik van onze dienstverlening

Wilt u hulp met de implementatie van een UEM-oplossing of EMM-oplossing met enrollmentprogramma’s? Dan zit u helemaal goed bij ons bedrijf. Maak gebruik van onze expertise en ervaring en ontdek meer over onze verschillende dienstverleningen.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice