Android Enterprise

Android Enterprise is een platform dat is opgericht voor de zakelijke gebruiker. Met dit platform kunnen uw medewerkers gemakkelijk werk en priv├ę gescheiden houden. TwentyNice uit Utrecht biedt u graag ondersteuning aan met de Android Enterprise samen met Bring Your Own Device.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

De uitrolmogelijkheden van Android Enterprise

Android Enterprise is een platform binnen het Android besturingssysteem, dat zich focus op de zakelijke gebruiker. Het is geïntegreerd in het OS en te configureren door middel van een UEM-oplossing. Dankzij de uitgebreide beveiliging met meerdere lagen, risicobeperkende maatregelen en apparaatversleuteling, weet u zeker dat uw gegevens, apparaten en apps veilig zijn. Daarnaast biedt Android Enterprise een viertal uitrolmogelijkheden aan als Mobile Device Management Solutions, zoals Bring Your Own Device (BYOD), COPE, COBO en COSU.

BYOD – Bring Your Own Device

In een BYOD-scenario wordt er een werkprofiel op het apparaat aangemaakt. Vanuit de UEM-oplossing wordt het profiel beheerd en beveiligd. Over de rest van het apparaat heeft de organisatie geen controle. Met BYOD wordt de privacy van de eindgebruiker optimaal gerespecteerd, terwijl de data van uw organisatie beheerd en beveiligd wordt in een afgeschermde container op het apparaat. Met de Android Enterprise kunt u uw eindgebruikers uitrollen met een voor hun passend profiel aan de hand van hun werkzaamheden. Hierdoor is de oplossing voor bedrijven in uiteenlopende branches geschikt.

Neem contact met ons op voor hulp bij de configuratie

Naast hulp bij het configureren van Android Enterprise in combinatie met Bring Your Own Device, adviseren we u graag over een passende oplossing. Wellicht is de Workspace ONE geschikt voor u. De consultants van TwentyNice helpen u graag verder en kijken naar uw persoonlijke situatie. Wilt u weten welke EMM-oplossing geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en profiteer van onze kennis en expertise.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice