CylanceENDPOINT

CylanceENDPOINT biedt inzicht in cyberaanvallen en versnelt onderzoek en reactie. Het is een beveiligingssysteem dat de veiligheid van uw bedrijf of organisatie waarborgt. TwentyNice, gevestigd in Utrecht, ondersteunt deze oplossing en kan deze indien gewenst voor u implementeren en beheren.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

CylanceENDPOINT is een proactieve beveiliging

CylanceENDPOINT is het XDR-product van BlackBerry dat zorgt voor effectieve cybersecurity. Bedrijven en organisaties hebben ENDPOINT-beveiligingsoplossingen die proactieve preventie en effectieve detectie op cyberaanvallen mogelijk maken. Om deze reden bieden wij UEM-oplossingen aan die wij voor u kunnen implementeren en beheren. Bij ons profiteert u van de meest effectieve mobiliteitsoplossingen die de veiligheid van uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Aan de hand van de beste EMM-oplossingen zoals dit systeem hoeft u zich geen zorgen te maken om de beveiliging van belangrijke data.

Profiteer van goede mobiliteitsoplossingen

De specialisten van TwentyNice specialiseren zich in efficiƫnte mobiliteitsoplossingen, zoals CylanceENDPOINT. Hiermee is BlackBerry verzekerd van een goede beveiliging. Heeft u interesse in dit systeem? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag alles over dit systeem voor u besluit dit laat installeren, zodat u zeker weet dat u de juiste keus maakt.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice