DEP

Bij TwentyNice in Utrecht zit u op de juiste plek voor de integratie van enrollmentprogramma’s, zoals DEP. De afkorting staat voor preventie van gegevensuitvoering. Het is een techniek die beschermt tegen het starten van uitvoerbare codes vanaf plekken waar dit niet hoort. Wij vertellen u alles over dit programma.
  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

DEP beschermt de gegevens van uw bedrijf

Dit enrollmentprogramma is een beveiligingsfunctie die is gemaakt om te voorkomen dat uw computer wordt beschadigd door virussen en andere cyberdreigingen. Schadelijke programma’s kunnen Windows 10 of Windows 11 proberen aan te vallen. Deze programma’s kunnen bestanden vervolgens beschadigen. DEP helpt uw computer te beschermen. Het controleert of uw programma’s veilig gebruik maken van systeemgeheugen. Als het onjuist wordt gebruikt, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld. Op deze manier kunt u meteen actie ondernemen om uw bedrijfsgegevens veilig te stellen.f

Kies voor een beveiligd systeem dat wij graag voor u installeren

Met DEP zorgt u voor een goede beveiliging van uw computer. De specialisten van TwentyNice nemen de implementatie van deze EMM-oplossing graag op zich. Op deze manier weet u zeker dat alles op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Neem contact op met ons bedrijf bij interesse in onze diensten of producten.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice