Knox E-FOTA

De Knox E-FOTA is speciaal ontwikkeld voor zakelijke gebruikers. Dit beveiligingssysteem is gemaakt om bedrijfsgegevens te beschermen en bestaat uit een extra beveiligingsdimensie bij het besturingssysteem van Android. TwentyNice uit Utrecht ondersteunt de integratie van deze mobiliteitsoplossing en andere oplossingen.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Knox E-FOTA is er voor zakelijk gebruik van werknemers

Met de Knox E-FOTA houdt u controle over de firmware-updates van alle apparaten. U kunt er eenvoudig voor zorgen dat elk toestel van dezelfde beveiligingsupdates is voorzien. Met deze UEM-oplossing waarborgt u de veiligheid van al uw apparaten, zonder dat gebruikers zelf updates moeten uitvoeren. Dankzij Workspace blijven bedrijfsapplicaties en bedrijfsgegevens onveranderd, terwijl apparaten worden geconfigureerd en geüpdatet via Knox Manage. Uw werknemers hebben zo geen gedoe met updates, instellingen of moeite met een scheidingslijn tussen werk- en privégebruik.

Ontdek het gebruik van deze mobiliteitsoplossing

De Knox E-FOTA is een mobiliteitsoplossing die geschikt is voor alle zakelijke gebruikers van Android-toestellen. Door onze ervaring in EMM-oplossingen zijn wij de perfecte partner voor u. Wij kunnen u helpen met zowel implementatie als beheer. Neem contact met ons op als u interesse heeft in dit beveiligingssysteem om de gegevens van uw bedrijf te beschermen. Natuurlijk kunnen wij u ook alles vertellen over de andere oplossingen van Knox.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice