Knox Service Plugin

De Knox Service Plugin, oftewel KSP, is een app die een subset van Samsung Knox Platform for Enterprise ondersteuning biedt. IT-beheerders kunnen de app van KSP gebruiken om het KPE-beleid op hun apparaten gemakkelijk in te schakelen. TwentyNice, gevestigd in Utrecht, biedt deze oplossing aan.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

De Knox Service Plugin (KSP) zorgt voor een veilige digitale werkomgeving

Knox Service Plugin (KSP) is een app die u kunt gebruiken om Samsung-apparaten te beheren, configureren en beveiligen zodra de functies beschikbaar zijn via een Knox Platform for Enterprise. IT-beheerders kunnen de nieuwste Knox-functies gebruiken op de dag dat ze worden gelanceerd in plaats van een eigen EMM-oplossing te moeten ontwikkelen of te wachten tot uw provider deze functies integreert. Deze UEM-oplossing biedt zakelijke klanten een betere controle over distributie en configuratie van Knox Platform for Enterprise.

Profiteer van de voordelen die deze app u biedt

Met de Knox Service Plugin (KSP) profiteert u van verschillende voordelen, zoals minimale ontwikkelingskosten van een UEM. TwentyNice ondersteunt deze mobiliteitsoplossing, net als andere oplossingen, zoals Intune. Als u interesse heeft of meer informatie wenst, neemt u eenvoudig contact met ons op. Als specialist op het gebied van mobiliteitsoplossingen vertellen wij u graag meer hierover.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice