SOTI ONE Platform

Het SOTI ONE Platform maakt mobiele bedrijfsvoering een stuk gemakkelijker, slimmer en betrouwbaarder. Dit maakt het platform uitstekend geschikt voor zakelijke gebruikers. Bij TwentyNice uit Utrecht kunt u terecht om dit platform te laten implementeren en beheren door specialisten.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Het SOTI ONE Platform maakt bedrijfsvoering eenvoudiger

De mobiele activiteiten van uw bedrijf zijn nog nooit zo omvangrijk of belangrijk geweest. Met meer apparaten, besturingssystemen en medewerkers moet alles snel, veilig en betrouwbaar zijn. Het SOTI ONE Platform is een UEM-oplossing die verschillende voordelen oplevert. De voordelen van dit platform zijn een vermindering van kosten, complexiteit en uitvaltijd van mobiele activiteiten. Van de ontwikkeling en implementatie van apps tot EMM: dit platform vereenvoudigt het allemaal. Het platform is dé oplossing voor de ontwikkeling van mobiele apps voor bedrijven op meerdere platforms.

Profiteer van een efficiënt werkend platform voor zakelijke gebruikers

Het SOTI ONE Platform is een van de mobiliteitsoplossingen die TwentyNice ondersteunt, implementeert en beheert, indien gewenst. SOTI onderscheidt zich door zijn specifieke benadering. Wilt u meer informatie over wat dit platform voor uw bedrijf kan betekenen? Ontdek dit dan snel door contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies over de verschillende oplossingen en toepassing hiervan.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice