SOTI

SOTI is in 2022 toegevoegd aan de portfolio van TwentyNice, gevestigd in Utrecht. Vanuit onze klanten kregen wij steeds meer vraag naar het beheren van Android-apparaten voor specifieke doeleinden. SOTI onderscheidt zich hiermee van de andere oplossingen binnen UEM.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

SOTI onderscheidt zich van andere mobiliteitsoplossingen

SOTI heeft een andere benadering dan de andere UEM-oplossingen in ons portfolio. Bij SOTI wordt namelijk vanuit de apparaten beheerd. Bij andere EMM-oplossingen hangt een apparaat aan een gebruiker vast en vormt dat de basis van de configuraties. SOTI wordt veel gebruikt voor het beheren van scanners, robuuste apparaten en industriƫle printers. Het SOTI ONE platform bestaat uit:

Dit platform maakt onder andere resterende batterijduur, batterijtemperatuur en oplaadpatronen inzichtelijk. Scanners zijn vaak kostbare apparaten. Het op tijd detecteren van een versleten batterij en deze vervangen zorgt ervoor dat het bedrijfsproces niet onderbroken wordt. SOTI biedt vooral toegevoegde waarde op Android en in specifieke usecases waarbij extra device-informatie van belang is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u benieuwd bent naar de verdere mogelijkheden van wat SOTI voor uw organisatie, neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag deskundig advies, indien gewenst. Door onze ervaring weten we u altijd aan de juiste oplossing te helpen.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice