Windows 10 management

Bij TwentyNice, gevestigd in Utrecht, vindt u verschillende oplossingen omtrent het vereenvoudigen van Windows 10 management. Deze oplossingen zijn er voor een fijne ervaring voor zowel eindgebruiker als beheerder. Ontdek wat deze oplossing voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen.
  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Hoe werkt Windows 10 management?

Voor de komst van Autopilot werd het uitrollen van Windows-apparaten door middel van Images gedaan. Met de komst van deze UEM-oplossing wordt Windows 10 management een stuk gemakkelijker. Het apparaat kan nu namelijk rechtstreeks worden geleverd aan de eindgebruiker. Het uitrolproces wordt met dit Windows 10 management bijna geheel geautomatiseerd. De enige actie die nodig is aan de gebruikerskant is het selecteren van een netwerk en het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord. Dit bespaart een hoop tijd en is minder foutgevoelig dan een handmatig proces.

Profiteer van slimme oplossingen omtrent Windows 10

De inzet van Windows 10 management door middel van een EMM-oplossing en in combinatie met Autopilot zorgt voor een fijne ervaring voor uw eindgebruiker en een stuk minder werk voor uw beheerder. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag mee naar uw specifieke situatie om zo te kijken wat de beste oplossingen zijn.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice