XDR

BlackBerry heeft in de loop der jaren haar portfolio uitgebreid met onder andere XDR, oftewel Extended Detection and Response. Uitgebreide detectie en respons zorgt voor zichtbaarheid in alle netwerken en toepassingen. TwentyNice, gevestigd in Utrecht, ondersteunt deze mobiliteitsoplossing van BlackBerry.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

XDR biedt zichtbaarheid in het netwerk en andere toepassingen

De UEM-oplossing XDR verzamelt en correleert datagegevens van e-mail, endpointservices, de cloud en netwerken. Op deze manier wordt zichtbaarheid en context van geavanceerde bedreigingen mogelijk. Zo kunnen ook bedreigingen worden geanalyseerd, opgespoord en hersteld. Dit allemaal om dataverlies en lekken in de beveiliging te voorkomen. Met deze EMM-oplossing creƫert u betere zichtbaarheid en context van bedreiging, die in een eerder stadium niet zouden worden opgemerkt en aangepast. Met deze oplossing van BlackBerry vermijdt u verdere impact en verkleint u de ernst van de cyberaanval.

Profiteer van deze mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf

Bij TwentyNice kunt u terecht voor de oplossing van BlackBerry, namelijk XDR. Door onze expertise kunnen wij u deskundig advies geven over deze mobiliteitsoplossing. Ontdek de diensten die wij aanbieden of neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij kunnen u precies vertellen wat voor voordelen u uit deze oplossing kunt halen voor uw bedrijf.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice