ZTE

Bij TwentyNice uit Utrecht kunt u terecht voor ZTE, wat staat voor Zero Touch Enrollment. Dit programma biedt voordelen voor zowel de gebruiker als het beheer van uw bedrijf. Wij vertellen u graag hoe u het uitrolproces van nieuwe apparaten kunt vereenvoudigen door het gebruik van dit programma.
  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Wat kunt u met ZTE?

Apple, Google, Samsung en Microsoft hebben speciaal voor het vereenvoudigen van de uitrol van zakelijke apparaten enrollmentprogramma’s in het leven geroepen. Google heeft Zero Touch Enrollment (ZTE) gelanceerd voor Android vanaf Oreo (8.0) of een Pixel-telefoon vanaf Android Nougat (7.0). Bij ZTE wordt er een koppeling gemaakt tussen uw ZTE-portal en de EMM-oplossing. Wanneer u het apparaat opstart, worden automatisch alle instellingen gepushed. Hierdoor kan uw medewerker binnen no-time aan de slag met een volledig beheerd, geconfigureerd en beveiligd apparaat.

Ontvang hulp bij de inzet van dit programma

Naast hulp bij het configureren van ZTE, oftewel Zero Touch Enrollment, adviseren wij u graag over passende oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan MobileIron. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden of wilt u gebruikmaken van onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan contact op met de specialisten van ons bedrijf. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice