Conditional Access

Conditional Access is een ander woord voor voorwaardelijke toegang. Het zorgt ervoor dat er voorwaarden gesteld worden aan het benaderen van zakelijke data. Het is de verzamelnaam van producten die dit bewerkstelligen. Er wordt steeds meer vanuit verschillende locaties gewerkt, waardoor de veiligheid nog belangrijker wordt. De Enterprise Mobility Engineers van TwentyNice uit Utrecht vertellen u graag meer over de implementatie van deze mogelijkheid.

  • Implementatie en beheren EMM/UEM
  • Technische trainingen op maat
  • Ondersteuning bij bepalen strategie

Conditional Access voor uw bedrijf

De eenvoudige uitleg van Conditional Access is: als een gebruiker toegang wil tot bedrijfsdata, dan moet er een actie volbracht worden. Wat deze actie is, varieert. Dit kan bijvoorbeeld door multi-factor authenticatie, maar ook door eisen te stellen aan het apparaat waarmee de gebruiker toegang wilt. Het apparaat moet hiervoor compliant zijn. Of dit het geval is, wordt bepaald door de policies die door de UEM-oplossing afgedwongen worden. Enkele aanbieders die integratiemogelijkheden met producten of eigen oplossingen bieden, zijn:

Stel uw vraag aan ons

Bent u benieuwd naar welke manier van Conditional Access het beste past bij uw organisatie en hoe deze ingezet kan worden in combinatie met uw UEM- of EMM-oplossing? Wij leggen het u graag uit. Ook voor vragen over Windows 10 management en Android Enterprise kunt u bij ons terecht. Wij zijn per e-mail te bereiken via info@TwentyNice.com en per telefoon via +31(0)20-8201846. U bent welkom voor een nadere kennismaking bij ons op kantoor in Utrecht of we plannen een afspraak op afstand in.

Bent u nieuwsgierig naar wat TwentyNice voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

TwentyNice